About

OVER ONS

Beste ouders, ‘it takes village to raise a child’ dus neem alsjeblieft even de tijd om deze tekst goed door te lezen.

Beste ouders en verzorgers, De overgang naar de middelbare school is een belangrijke stap. Terwijl uw kind naar de brugklas gaat, is de BSO niet langer nodig.

Dit lijkt een moment waarop u meer vrijheid terugkrijgt en weer volledig aan het werk kunt. Voor sommige ouders is dit inderdaad het geval, maar vaak blijft de middelbare school een uitdaging, vooral bij het ondersteunen van pubers met huiswerk en planning.

Deze periode markeert ook een natuurlijke fase waarin kinderen zich losmaken van hun ouders. Ze willen tijd doorbrengen met vrienden, maar waar? Op straat, bij de sportclub of thuis? Vaak neemt de interesse in sport af door meer huiswerk, fysieke veranderingen en nieuwe hobby’s, terwijl de nieuwsgierigheid naar alcohol, sigaretten en andere middelen groeit.

Bij Next Level Chill Academy (NLCA) beginnen we een pilot met elementen van het IJslandse preventie-model. Ons doel is het bieden van een veilige, middelenvrije omgeving waar jongeren kunnen samenkomen, huiswerk maken en gestimuleerd worden tot bewegen.

Een belangrijke preventieve factor is dat ouders weten waar hun kinderen zijn en met wie ze omgaan, en dat is bij ons mogelijk. Elke werkdag zijn wij open van 15:00 tot 21:00 uur.

Twee dagen per week van 15.00 tot 19.00 uur bieden we huiswerkbegeleiding. Maandelijks komt een professional van Brijder verslavingspreventie langs en het Sociaal Wijkteam is regelmatig aanwezig.

Bij Next Level kun je darten, tafeltennissen, zingen met onze karaoke set, en meedoen aan onze regelmatige quizzen over diverse onderwerpen. Er worden met regelmaat graffiti- en kunstworkshops georganiseerd. We zijn ook elke vrijdagavond open tot 22.00 uur voor een avond vol muziek, gratis frisdrank, chips en gezelligheid.

Beste ouders, aarzel niet om eens binnen te stappen voor een praatje en om te zien wat wij hier doen.

Groetjes, team NLCA

About

NEEM GERUST CONTACT OP!

Wij zijn Next Level Chill Academy.

Next Level Chill Academy

Wandelweg 196
1521 AM Wormerveer
Nederland

info@jemisquare.nl

+31 6 29077655

icon
icon
contact-section