Hier vind je onze huisregels. Als een jongere een regel overtreedt, krijgt hij een waarschuwing en een gesprek. Mocht dit twee keer gebeuren, dan willen wij een gesprek met de ouders van de jongere voeren voordat hij weer naar NLCA mag toekomen.

De regels zijn met de tijd een aantal keer aangescherpt en veranderd omdat we in de praktijk nog steeds tegen nieuwe situaties aanlopen en daarbij ook weer nieuwe inzichten krijgen.

Huisregels Next Level

Veiligheid: Ik zal niemand opzettelijk fysiek of verbaal schade toebrengen en zal geen wapens meebrengen.

Privacy: Het is niet toegestaan om foto’s te maken, te filmen of content te delen op sociale media zonder de voorafgaande toestemming van de betrokken personen.

Netheid: Ik zal geen spullen gooien en ben verantwoordelijk voor het opruimen van mijn eigen rommel.

Middelen: Het gebruik van middelen zoals roken, vapen, alcohol, drugs of andere verdovende middelen is niet toegestaan.

Verantwoordelijkheid: Het is mijn verantwoordelijkheid om mijn eigen rommel op te ruimen. Als ik per ongeluk iets beschadig, zal ik het opruimen en dit melden aan het personeel.

Respect: Ik zal mij vriendelijk gedragen, niet roddelen, geen beledigende taal gebruiken en respect tonen voor iedereen.

Eigendom: Het stelen van spullen van anderen en het verstoppen van eigendommen van anderen (ook al is het een grap), is niet toegestaan.

Veiligheid in het gebouw: Fietsen mogen niet binnen worden geparkeerd, en na 19.00 uur is het niet toegestaan om na vertrek weer naar binnen te komen.

Drillrap en verkoop: Het afspelen van drillrap, gewelddadige beelden en het verkopen van spullen is niet toegestaan.

Instructies opvolgen: Ik zal de instructies opvolgen van de medewerkers van Next Level.

Consequenties: Het niet naleven van deze regels kan leiden tot consequenties voor mijn aanwezigheid, die zullen worden besproken met het leidinggevend personeel van Next Level.

NEEM GERUST CONTACT OP!

Wij zijn Next Level Chill Academy.

Next Level Chill Academy

Wandelweg 196
1521 AM Wormerveer
Nederland

info@jemisquare.nl

+31 6 29077655

icon
icon
contact-section